woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLeushuis: 'Ik kijk niet naar de ranglijst'

Leushuis: ‘Ik kijk niet naar de ranglijst’

Ruim een maand geleden werd IJsselmeervogels nog getipt als titelkandidaat, vier nederlagen later zijn de Rooien afgezakt naar de 13e plaats, met slechts twee punten meer dan nummer 16 TEC. Toch raakt trainer Willen Leushuis niet in paniek.

Geven weinig weg
,,Opnieuw valt de tegentreffer door amateuristisch verdedigen. Zoveel geven we verder niet weg”, analyseerde de Woudrichemmer de 0-1 nederlaag tegen Koninklijke HFC tegenover RTV Utrecht. Met een uitwedstrijd tegen Katwijk voor de boeg, komt de onderkant van de ranglijst voor de Rooien steeds dichterbij.

Realiteitszin
Leushuis: ,,Ik kijk niet naar de stand op de ranglijst. Ik kijk naar wat we creëren op het veld en wat we weggeven. Zolang we niet daar op de ranglijst onderaan staan, maak ik me geen zorgen.” De coach heeft dan ook niet het idee dat er onrust of paniek binnen de club is: ,,Er heerst ook een stukje realiteitszin. Als we met deze groep uiteindelijk onderin het linkerrijtje spelen of er goed in blijven, dan doen we het goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD