zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLeushuis: 'IJsselmeervogels is niet mijn laatste kunstje'

Leushuis: ‘IJsselmeervogels is niet mijn laatste kunstje’

Bij IJsselmeervogels lijkt het alsof Willem Leushuis nooit weg is geweest. De Woudrichemmer is nauwelijks een week terug, maar lijkt geen enkele aanpassingstijd nodig te hebben om het vlaggenschip van de club weer naar zijn hand te zetten. De coach voelt zich dan ook ondanks zijn 65 jaar nog zeer gretig.

Motivatie
,,Denk nou maar niet dat het bij IJsselmeervogels mijn laatste kunstje wordt”, is hij duidelijk in het AD. ,,Ik barst van de motivatie. Ik zeg altijd: leeftijd zit tussen je oren. Sommigen zitten met 65 in een rolstoel of voelen zich heel oud. Nou, met deze job blijf je gelukkig heel jong. Zo voel ik me. En zo wil ik me blijven voelen.”

Minder opportunistisch
De succescoach heeft het gevoel dat zijn buitenlandse avonturen, met name in het Midden-Oosten, hem hebben verrijkt als trainer: ,,Ik ben een betere trainer dan in 2006, toen ik op de schouders afscheid nam van Vogels. Ik ben minder opportunistisch. Vroeger was bij mij alles zwart of wit. Ik weet nu dat er ook een grijs gebied is. Ik heb het conflictmodel achter me gelaten. Ik weet dat je dingen op een andere manier kunt oplossen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD