woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLeushuis: 'Elke trainer was al gesneuveld'

Leushuis: ‘Elke trainer was al gesneuveld’

Met drie punten uit zeven duels zijn er sportieve zorgen bij IJsselmeervogels. Maandag hielden spelersgroep en staf een crisisberaad, maar voorlopig krijgt trainer Willem Leushuis nog het vertrouwen van bestuur en technische commissie.

Blabla
In het AD stelt Leushuis, in het verleden verkozen tot trainer van de eeuw bij de Rooien: ,,We hebben zeven wedstrijden niet gewonnen. Elke trainer was al gesneuveld. Blijkbaar heb ik meer krediet dan een ander, ik hoop dat ik dat uit kan betalen. Voordeel van nu is dat ik weet dat het allemaal betrekkelijk is. Ik kan het makkelijker een plek geven dan vroeger. Er zijn weinig trainers bij de amateurs die mij nog inhalen met prijzen. Maar het moet niet te veel blabla worden. Wanneer komt dit stuk erin trouwens? Deze woensdag? Mooi, dan ben ik zeker nog niet ontslagen, haha.”

Veel geld
De Woudrichemmer werkte eerder meerdere malen in het Midden-Oosten: ,,Ik heb geluk gehad dat ik mijn contracten daar heb uitgediend. Kijk nu naar Bert van Marwijk met Saoedi-Arabië, die gaat weg terwijl het elftal zich heeft gekwalificeerd voor het WK. Ik heb ook aanbiedingen gehad uit Saoedi-Arabië, voor veel geld. Daar wil ik niet werken. Kwaliteit van leven is belangrijker dan geld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD