woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLeushuis: 'Basis waarop we voort kunnen'

Leushuis: ‘Basis waarop we voort kunnen’

Hoewel IJsselmeervogels zijn vijfde opeenvolgende nederlaag kreeg te slikken, was dit er eentje waar coach Willem Leushuis wel wat vertrouwen en een goed gevoel aan overhield.

Nederlaag met goed gevoel
,,Ik heb mijn ploeg enorm veel energie in de wedstrijd zien stoppen. De afgelopen weken wilden ze de koppies nog weleens laten hangen, vandaag was dat absoluut niet het geval,” complimenteerde
Leushuis zijn team in gesprek met Voetbal247.nl. De trainer sprak van een nederlaag met een goed gevoel. ,,We hebben het de koploper enorm moeilijk gemaakt vanmiddag. In fases vond ik ons zelfs beter. Dit is een basis waarop wij voort kunnen.”

Wedstrijd voor wedstrijd
Waar Leushuis vooral positieve zaken zag, was Marciano Mengerink kritisch op het vertoonde spel van zijn team en zichzelf. ,,Ik ben 91 minuten lang niet in het stuk voorgekomen,” zei de Amsterdammer in Katwijkse dienst. Om daarna met een grote grijns eraan toe te voegen dat er nog een paar minuutjes langer werd gespeeld. Toen het cliché over het winnen van slechte wedstrijden door een aanstaande kampioen ter tafel kwam, reageerde hij gevat: ,,Nu moet ik zeggen dat we wedstrijd voor wedstrijd kijken he?.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD