dinsdag, mei 18, 2021
Home Competities Eerste Divisie Leonardo: 'Soms als ik moe ben, zegt mijn hoofd doorgaan'

Leonardo: ‘Soms als ik moe ben, zegt mijn hoofd doorgaan’

Hij was één van de verrassende nieuwkomers bij FC Eindhoven: Leonardo. Het voormalige wonderkind van Feyenoord is inmiddels 34 jaar, maar in de Lichtstad ziet men nog altijd meerwaarde in hem. ,,In het begin was het wel even omschakelen qua niveau”, vertelt hij tegenover de NOS. ,,Het is anders in Nederland. In de tijd dat ik wegging uit Nederland waren er veel meer grote spelers. De Jupiler League was vroeger veel zwaarder. Nu zijn er veel jonge voetballers, jonge elftallen, dat ben ik niet gewend.”

- Advertentie -

Over zijn nieuwe rol zegt hij: ,,Nu ben ik meer een nummer tien in plaats van buitenspeler. Zo laat ik het team beter spelen. Ik probeer af en toe rustig uit te leggen wat beter kan. Maar niet te veel, ik ben hier pas net bij de club. Dus ik hou me rustig.”

“Ik weet wat er van mij verwacht wordt. Soms als ik moe ben, zegt mijn hoofd ‘doorgaan’. Dat is soms lastig, dan moet ik leren luisteren naar mijn lichaam. In mijn hoofd wil ik altijd blijven gaan. Dat kan niet altijd. Ik vecht dan tegen mijzelf. Als dat ooit niet meer lukt, dan pas stop ik.”

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

Steun Voetbal247.nl met een kleine donatie

0
Nog een paar maanden en dan hopen we eindelijk weer ons geliefde topamateurvoetbal als vanouds te kunnen beleven. Zo'n anderhalf jaar moeten we onze geliefde weekendbesteding nu missen. In die tijd hebben we op Voetbal247.nl zo goed en zo kwaad als het gaat je...
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..