zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLeonard vervolgt rondreis op De Kooltuin

Leonard vervolgt rondreis op De Kooltuin

Joost Leonard gaat komend seizoen aan de slag bij FC Rijnvogels. De ervaren aanvaller maakte in de winterstop bekend dat hij gaat vertrekken bij Rijnsburgse Boys. Hij heeft voor de meeste grote clubs uit de Bollenstreek gespeeld en aan dat lijstje wordt nu ook Rijnvogels toegevoegd.

Band met Van Heek

De keuze voor de bewoners van De Kooltuin komt niet als een verrassing, want in het verleden werkte Leonard al samen met trainer Hein van Heek bij Noordwijk. In de winterstop noemde hij hem zelfs als één van de trainers waar hij het prettigst mee had samengewerkt. Dit krijgt komend seizoen dus een vervolg bij FC Rijnvogels. Of dit in de Derde Divisie zal zijn is nog wel de vraag, want de roodhemden strijden tegen degradatie.

Komst Serbony viel slecht

Leonard speelde in het verleden al voor FC Lisse, Noordwijk, Katwijk en nu voor Rijnsburgse Boys. Bij de Uien was hij vorig seizoen goed voor zeven goals en de teller staat in de huidige campagne ook op zeven doelpunten. In de winterstop werd met Giovalli Serbony een andere spits aangetrokken en de wijze waarop dit gecommuniceerd werd viel bij Leonard slecht. Ondanks dat hij nog op gesprek moest voor een langer verblijf besloot hij dan ook al dat het zijn laatste seizoen werd op De Middelmors.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD