Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Leonard vervolgt rondreis op De Kooltuin

Leonard vervolgt rondreis op De Kooltuin

Joost Leonard gaat komend seizoen aan de slag bij FC Rijnvogels. De ervaren aanvaller maakte in de winterstop bekend dat hij gaat vertrekken bij Rijnsburgse Boys. Hij heeft voor de meeste grote clubs uit de Bollenstreek gespeeld en aan dat lijstje wordt nu ook Rijnvogels toegevoegd.

Band met Van Heek

De keuze voor de bewoners van De Kooltuin komt niet als een verrassing, want in het verleden werkte Leonard al samen met trainer Hein van Heek bij Noordwijk. In de winterstop noemde hij hem zelfs als één van de trainers waar hij het prettigst mee had samengewerkt. Dit krijgt komend seizoen dus een vervolg bij FC Rijnvogels. Of dit in de Derde Divisie zal zijn is nog wel de vraag, want de roodhemden strijden tegen degradatie.

Komst Serbony viel slecht

Leonard speelde in het verleden al voor FC Lisse, Noordwijk, Katwijk en nu voor Rijnsburgse Boys. Bij de Uien was hij vorig seizoen goed voor zeven goals en de teller staat in de huidige campagne ook op zeven doelpunten. In de winterstop werd met Giovalli Serbony een andere spits aangetrokken en de wijze waarop dit gecommuniceerd werd viel bij Leonard slecht. Ondanks dat hij nog op gesprek moest voor een langer verblijf besloot hij dan ook al dat het zijn laatste seizoen werd op De Middelmors.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag