Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Leonard: “Dat het zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht”

Leonard: “Dat het zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht”

Rijnsburgse Boys won op zaterdagmiddag met liefst 7-1 van Quick Boys. Twee van de gemaakte doelpunten op De Middelmors werden op het conto van Joost Leonard bijgeschreven. Niet voor niets verscheen de spits glunderend voor de camera van Omroep West.

Leonard blij met Jongeneelen

Leonard kende in de derby een goede samenwerking met Jeffrey Jongeneelen. “Ik heb natuurlijk drie jaar lang met Jongeneelen bij Katwijk gespeeld, dat was heerlijk. Ik denk dat we elkaar goed kunnen vinden. Dat hij nu weer terug is en dat we met z’n tweeën weer bij elkaar in het team spelen, dat is enorm lekker voor mij en ik denk voor hem ook.” Jongeneelen werd in de nacht na de derby overigens wel flink verrast. Hij kreeg een steen door zijn ruit gegooid.

Rijnsburgse Boys had meer verwacht van Quick Boys

Leonard had niet verwacht dat zijn team zo makkelijk over Quick Boys heen zou lopen. “Je weet dat het wel een open wedstrijd is. Zij willen voetballen en wij ook, dat is heerlijk. Dus het wordt een mooi potje. Die ontvlamde eigenlijk al meteen na drie minuten. Ik denk voor het publiek zeker een heel mooie wedstrijd, als je voor Rijnsburgse bent. Dat het zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht.”

Bekijk het volledige interview van Joost Leonard

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag