zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlClubsWHCLeon ter Wielen volgend seizoen onder de lat bij het Wezepse WHC

Leon ter Wielen volgend seizoen onder de lat bij het Wezepse WHC

1e klasser WHC uit Wezep heeft het keepersprobleem dat dreigde te ontstaan na het bericht dat Jasper Kuiper aan het eind van het seizoen zou stoppen snel opgelost. Leon ter Wielen, jarenlang de vaste doelman bij 2e Divisionist Spakenburg was op zoek naar een nieuwe uitdaging, dichterbij huis en beter te combineren met zijn huidige werkkring. De oplossing is gevonden. Leon ter Wielen gaat de komende twee seizoenen Spakenburg verruilen voor WHC.

Dat de 33-jarige doelman met veel wedstrijdervaring een stapje terug moet doen is voor hem niet zo belangrijk. “ WHC is een gezellige club met perspectief; de afstanden zijn allemaal wat korter zodat ik ook aan mijn maatschappelijke carrière kan werken. Nee, ik ben tevreden” aldus de doelman, te horen op  WHC Club TV. Ter Wielen maakte op 18 april 2011 zijn profdebuut met PEC Zwolle tegen Sparta Rotterdam en kan bij Spakenburg bogen op meer dan 100 wedstrijden in de hoofdmacht. 

WHC staat op een 2e plaats in de 1e klasse E Zaterdag.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD