zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgLeon ter Wielen en Jasper Beekhuis verlaten Spakenburg op zoek naar meer...

Leon ter Wielen en Jasper Beekhuis verlaten Spakenburg op zoek naar meer speelminuten

Sinds vandaag staat te lezen op de website van SV Spakenburg dat Leon ter Wielen en Jasper Beekhuis de club aan het eind van het seizoen gaan verlaten. Gebrek aan speelminuten is de reden dat zij een club gaan zoeken waar zij meer in actie kunnen komen maken.

In 2017 kwam de 33-jarige Leon ter Wielen van Fortuna Sittard over naar de Westmaat.
Hij stond onbetwist vier seizoenen onder de lat bij Spakenburg als eerste doelman, maar dit seizoen verloor hij zijn plaats aan Menno Heus. Aangezien hij zich nog fit voelt en te jong om te stoppen denk hij bij een andere club nog van meerwaarde te kunnen zijn. 

Voor Jasper Beekhuis geldt eigenlijk hetzelfde. Als jeugdspeler ging hij op avontuur bij FC Utrecht; speelde in zowel O17 als O19, maar keerde in 2017 terug op het oude, vertrouwde nest. In eerste instantie wist Jasper zich op te werken tot basisspeler, maar gebrek aan speelminuten zette de jeugdige speler aan het denken met als eindconclusie: Op zoek gaan naar een andere club om meer speelminuten te verdienen.

Herman van Diejen 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD