Volg ons

Derde Divisie Zondag

Leo Beckers en EVV na dit seizoen uit elkaar

Leo Beckers en EVV na dit seizoen uit elkaar

Na vijf seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Leo Beckers en EVV. Club en trainer hebben ‘in goed overleg’ besloten dat het beter is om na dit seizoen uit elkaar te gaan. EVV staat momenteel achtste in de Derde Divisie Zondag.

Succesvolle periode

Onder het bewind van Beckers presteerde EVV prima in de Topklasse Zondag. Beckers stapte in 2012 in bij de club uit Echt. Hij kwam over van Kasimpasa uit Turkije, waar hij assistent-trainer was. In zijn eerste zijn eindigde Beckers met EVV op een vijfde plaats. Dat werd een jaar later herhaald. Daarna werd het qua eindrangschikking minder. In het seizoen 2014/2015 eindigde EVV op de zevende plaats en afgelopen seizoen elfde. Dat was genoeg voor plaatsing in de Derde Divisie Zondag.

Afscheid

Ondanks dat EVV ook in de Derde Divisie Zondag prima meedraait is er door beide partijen besloten dat het beter is om ieder zijn eigen weg te gaan na dit seizoen. Namen van de volgende trainer van de club uit Limburg zijn niet genoemd. Ook over de toekomst van Beckers is nog niets bekend.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag