Volg ons

Derde Divisie

Lelijke uitglijder UNA bij EVV, Quick ’20 vernedert Hercules

Lelijke uitglijder UNA bij EVV, Quick ’20 vernedert Hercules

UNA heeft zich lelijk in de vingers gesneden op bezoek bij EVV. De Veldhovenaren liepen tegen een onnodige 1-0 nederlaag op. JVC Cuijk verzuimde te profiteren in de topper bij Quick en Hercules beleefde een pijnlijke middag bij Quick ’20.

UNA was de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg, maar daar kocht het niks voor. EVV maakte via Rick Polman de 1-0 en wist die voorsprong over de streep te trekken, met een feestje tot gevolg:

Blauw Geel ’38 kreeg een lesje effectiviteit van Westlandia. De Naaldwijkers liepen via Jedsel Markes en Jeroen Spruijt binnen zes minuten uit naar 0-2, Markes zorgde met twee treffers kort na rust voor 0-4. Alexander Mols redde de eer en zorgde voor een 1-4 eindstand.

In de topper tussen Quick en JVC Cuijk kende de Haagse thuisploeg een prima start dankzij twee benutte strafschoppen van Joost de Gelder. Bovendien speelde JVC toen al met een man minder. De ploeg van Ruud Kaiser kwam nog wel terug tot 2-1, maar Virgil Tjin-Asjoe besliste het duel met de 3-1.

Hercules beleefde een nare middag in Oldenzaal, waar het met liefst 6-3 werd afgedroogd. Direct na rust had de ploeg van Eric Speelziek bij 3-2 nog wel geloof, maar een rode kaart voor Mitchell Bolck hielp niet echt mee, evenals de blessure van aanvoerder Colin Broers. Quick ’20 tankte drie belangrijke punten.

De 1-0 zege van ADO ’20 op OJC Rosmalen was nipt doch verdiend. Jesper de Vré maakte halverwege de tweede helft de enige en winnende treffer.

Ruben Schaken toonde zijn waarde voor HBS op bezoek in Haaksbergen. De oud-prof nam de 0-1 en 0-2 voor zijn rekening. Tom ter Hogte tekende namens HSC voor de aansluitingstreffer, maar Bram Ros bepaalde de eindstand op 1-3.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie