dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan der Leij: "HHC als team niet voldoende gepresteerd"

Van der Leij: “HHC als team niet voldoende gepresteerd”

HHC Hardenberg heeft een valse start gemaakt in de Tweede Divisie. Op eigen veld verloren de oranjehemden met 1-2 van GVVV. Dat had nog voorkomen kunnen worden, want Rob van der Leij miste in de tweede helft een strafschop. “Het moet stukken beter om in de Tweede Divisie onze doelstelling te behalen”, aldus de spits.

De vijf seconde regel

“Ik had er meer van verwacht, teleurgesteld ben ik met name in de uitslag”, vertelde coach Joseph Oosting aan HHC TV. We krijgen de 0-1 tegen uit een omschakeling. En de tweede goal is identiek maar dan aan onze linkerkant.” GVVV kon hierdoor inzakken. Voor Oosting een belangrijke les voor zijn spelers.”De vijf seconde regel. Als je de bal verliest moet je gelijk compact staan. Bij vlagen zag je dat niet en met name de laatste twintig minuten kregen we het fysiek erg zwaar.”

“Toch krijgen we de kans op 2-2. Als die penalty erin gaat moet in het nog zien.” Spits Van der Leij baalde dubbel. “Voor het team en voor mezelf dat ik die pingel mis. Als team hebben we gewoon niet voldoende gepresteerd. Het spel was heel matig. Met name voorin was het slordig en daar heeft GVVV van geprofiteerd.”

Interview Joseph Oosting

Interview rob van der Leij

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD