zaterdag, 18 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Leeuwen dolblij: "Maar één ding belangrijk"

Van Leeuwen dolblij: “Maar één ding belangrijk”

VVSB heeft het fraaie seizoen nu ook weten te bekronen met promotie naar de Tweede Divisie. HBS werd met 1-0 verslagen door een vroege goal van Maickey Parami, goed was het allerminst. Er was in Noordwijkerhout eigenlijk niemand die zich daarover druk maakten.

Maar één ding belangrijk

“Maar hoe we gewonnen hebben, zal me echt aan mijn achterste roesten. Er is maar een ding belangrijk. We hebben ons doel bereikt: Tweede Divisie halen”, aldus trainer Wilfred van Leeuwen tegenover het Leidsch Dagblad. “De beker was natuurlijk fantastisch. Het heeft ons dingen gebracht, maar in de competitie ook punten gekost. En de competitie was echt het allerbelangrijkste.”

Eerlijkheid en openheid

Uiteindelijk kwam dat toch goed. “De drie gewonnen wedstrijden na het de halve finale tegen FC Utrecht waren daarvoor uiteindelijk cruciaal. Die hebben ons voldoende afstand en lucht gegeven. Daarbij zijn we van wedstrijd tot wedstrijd blijven leven. Dat was belangrijk, maar ook duidelijkheid, eerlijkheid en openheid. Je kunt wel honderd verschillende speelwijzen hebben, maar zonder dat kom je nergens. Het was een seizoen van uitersten. Meer dan wij dit seizoen kun je als amateurclub, denk ik, niet meemaken. Het was schitterend.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD