maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLeemans per direct vertrokken bij De Treffers

Leemans per direct vertrokken bij De Treffers

De Treffers moet het seizoen afmaken zonder Ken Leemans. De 33-jarige Belgische verdediger was een vaste waarde in de ploeg van Anton Janssen, maar heeft na goed onderling overleg besloten om per direct te vertrekken. Vorige week speelde hij zijn laatste wedstrijd in de KNVB Beker tegen ASWH, na een halfuur moest hij zich laten vervangen.

Fysieke ongemakken

“Ik heb de afgelopen weken goed nagedacht over mijn toekomst. Het feit dat ik meer te maken krijg met fysieke ongemakken en dat de combinatie tussen werk, privé en voetballen op dit niveau voor mij moeilijker te combineren wordt heeft ons dit doen besluiten. Ik betreur het omdat ik altijd alles wil geven maar we zijn tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat ik niet meer kan brengen wat ik wil brengen”, zo laat hij weten op de clubsite van De Treffers.

Roda JC en VVV

Anderhalf jaar geleden sloot Leemans aan in Groesbeek. Daarvoor speelde hij lange tijd in het betaalde voetbal, bij voornamelijk Roda JC en VVV-Venlo. Voor zijn komst naar De Treffers stond Leemans twee seizoenen onder contract bij het Duitse Hansa Rostock. In Groesbeek werd de rossige Belg al snel aanvoerder en was twee jaar een vaste waarde. Ook dit seizoen speelde hij de eerste zes wedstrijden van de competitie en scoorde nog tegen GVVV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD