woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagLeden van Dongen stemmen voor vertrek naar de Beljaartlaan

Leden van Dongen stemmen voor vertrek naar de Beljaartlaan

Dongen gaat samen met een projectontwikkelaar onderzoeken of een vertrek naar een nieuw sportcomplex haalbaar is. Dat is de uitkomst van een ingelaste Algemene Ledenvergadering, dinsdagavond. De leden stemden voor een vertrek van sportpark De Biezen.

Rand van het dorp

Waar Dongen nu de wedstrijden nu nog afwerkt op sportpark De Biezen, moet, als alles door gaat, over een paar jaar een verhuizing naar de Beljaartlaan plaatsvinden. De Biezen ligt meer centraal in het dorp, terwijl het nieuwe complex aan de rand van het dorp ligt. Dinsdagavond stemden de leden van Dongen tijdens de ALV voor een vertrek naar de Beljaartlaan. Eerder waren de leden het er al over eens dat De Biezen verlaten moest worden. Nu is er dus voor een locatie gekozen.

Huizenbouw

Het vertrek naar de Beljaartlaan staat nog niet vast. Dat gaat voorzitter Angela Jansen de komende maanden onderzoeken met een projectontwikkelaar. Daarna wordt een beslissing genomen. Zodra er groen licht wordt gegeven voor de verhuizing en Dongen sportpark De Biezen inruilt voor de Beljaartlaan, dan worden er hoogstwaarschijnlijk huizen gebouwd op de plek waar nu nog voetbalvelden liggen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD