zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLe Congé kondigt vertrek aan bij Noordwijk

Le Congé kondigt vertrek aan bij Noordwijk

Martijn Le Congé is bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van vv Noordwijk. De 32-jarige verdediger kiest voor zijn gezin, schrijft hij in een open brief aan de Noordwijkse achterban.

,,Aan einde van dit voetbalseizoen neem ik afscheid van vv Noordwijk. Na 4 geweldige seizoenen, met 2 kampioenschappen en 2 bekers, vind ik het na dit voetbaljaargang mooi geweest. In principe is het tevens de bedoeling om na dit seizoen mijn voetbalcarrière te beëindigen. Ik ben naar vv Noordwijk gekomen om het hoogste amateurniveau van Nederland te bereiken en ik ben er erg trots op dat dit na een aantal jaar eindelijk is gelukt. Ik word in augustus 33 en het is tijd om de andere leden uit mijn gezin nu voorrang te geven. Zij hebben nagenoeg altijd in de schaduw gestaan, omdat acteren op dit niveau topsport evenaart”, schrijft hij op de clubsite.

Le Congé speelde in de jeugd van Excelsior Rotterdam en speelde vervolgens voor Capelle, HBS, Papendrecht, Alphense Boys, FC ’s Gravenzande en beëindigt komende zomer zijn carrière op Duinwetering.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD