zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLate zege TEC op AFC; De Treffers en UNA onderuit

Late zege TEC op AFC; De Treffers en UNA onderuit

TEC heeft zichzelf boven de streep weten te werken door AFC in de slotminuut te verslaan. UNA zakt daardoor juist naar een nacompetitiestek door de forse nederlaag bij Jong AZ. De Treffers verloor bij Jong Sparta, waar VVSB met de nodige moeite wist te winnen van Jong FC Twente.

Jong Sparta – De Treffers

Op Het Kasteel kwam De Treffers vroeg op voorsprong via Wesley Meeuwsen uit een voorzet van Nick de Bondt. Daarna wist Sparta de goede serie van de afgelopen periode een vervolg te geven. Alhaft, Calero en Ache wisten nog voor rust voor 3-1 te zorgen. Daar bleef het ook bij.

Jong AZ – UNA

Eén van de twee nederlagen van dit seizoen van Jong AZ werd opgelopen in Veldhoven. UNA kon tijdens de uitwedstrijd weinig uitrichten tegen de koploper. Met name Fernando Lewis was niet te houden, want hij wist in het eerste halfuur liefst drie keer te scoren. Pas in de tweede helft was UNA een stuk feller, maar toen was het leed al geschied. Doelpunten leverde het UNA niet op en in de slotfase kon AZ er daardoor nog twee goals bijscoren via Einardsson en Sakirovski.

VVSB – Jong FC Twente

De hekkensluiter wist in Noordwijkerhout veel weerstand te bieden en kwam in de openingsfase ook op voorsprong. Ruben de Jager maakte 0-1 en die stand bleef tot de rust op de borden staan. Na de onderbreking sloeg VVSB alsnog toe. Jordy Zwart maakte gelijk en pas zeven minuten voor tijd werd het via Frans van Niel 2-1. Ravalino Junte pakte in de slotminuut ook nog rood.

TEC – AFC

In een vrij afwachtende eerste helft was Wimilio Vink twee keer gevaarlijk, maar in beide gevallen stond de van een blessure teruggekeerde Patrick Zonneveld. In de tweede helft probeerde TEC door te drukken, maar leek het op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Twee minuten voor tijd zorgde Barry Maguire echter alsnog voor de treffer. TEC klimt daardoor naar de dertiende plaats, nog maar drie punten achter AFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD