Volg ons
Barry Maguire TEC

Tweede Divisie

Late zege TEC op AFC; De Treffers en UNA onderuit

Late zege TEC op AFC; De Treffers en UNA onderuit

TEC heeft zichzelf boven de streep weten te werken door AFC in de slotminuut te verslaan. UNA zakt daardoor juist naar een nacompetitiestek door de forse nederlaag bij Jong AZ. De Treffers verloor bij Jong Sparta, waar VVSB met de nodige moeite wist te winnen van Jong FC Twente.

Jong Sparta – De Treffers

Op Het Kasteel kwam De Treffers vroeg op voorsprong via Wesley Meeuwsen uit een voorzet van Nick de Bondt. Daarna wist Sparta de goede serie van de afgelopen periode een vervolg te geven. Alhaft, Calero en Ache wisten nog voor rust voor 3-1 te zorgen. Daar bleef het ook bij.

Jong AZ – UNA

Eén van de twee nederlagen van dit seizoen van Jong AZ werd opgelopen in Veldhoven. UNA kon tijdens de uitwedstrijd weinig uitrichten tegen de koploper. Met name Fernando Lewis was niet te houden, want hij wist in het eerste halfuur liefst drie keer te scoren. Pas in de tweede helft was UNA een stuk feller, maar toen was het leed al geschied. Doelpunten leverde het UNA niet op en in de slotfase kon AZ er daardoor nog twee goals bijscoren via Einardsson en Sakirovski.

VVSB – Jong FC Twente

De hekkensluiter wist in Noordwijkerhout veel weerstand te bieden en kwam in de openingsfase ook op voorsprong. Ruben de Jager maakte 0-1 en die stand bleef tot de rust op de borden staan. Na de onderbreking sloeg VVSB alsnog toe. Jordy Zwart maakte gelijk en pas zeven minuten voor tijd werd het via Frans van Niel 2-1. Ravalino Junte pakte in de slotminuut ook nog rood.

TEC – AFC

In een vrij afwachtende eerste helft was Wimilio Vink twee keer gevaarlijk, maar in beide gevallen stond de van een blessure teruggekeerde Patrick Zonneveld. In de tweede helft probeerde TEC door te drukken, maar leek het op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Twee minuten voor tijd zorgde Barry Maguire echter alsnog voor de treffer. TEC klimt daardoor naar de dertiende plaats, nog maar drie punten achter AFC.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie