Volg ons

Derde Divisie

Late gelijkmaker loodst ASWH naar finale play-offs

Late gelijkmaker loodst ASWH naar finale play-offs

ASWH heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar de Tweede Divisie. De ploeg van coach Cesco Agterberg speelde in de return met 2-2 gelijk tegen OFC, nadat het eerste duel door ASWH met 2-1 was gewonnen.

Na een redelijk gelijkopgaande beginfase opende Reda Kharchouch halverwege de eerste helft de score voor OFC. Daarmee was de virtuele stand weer gelijk. Voor de pauze kreeg Romano de Jonge een aardige kans om de marge van de Oostzaaners te verruimen, maar na rust had Bilal El Amrani, pikant gezien volgend seizoen in dienst van OFC, ASWH weer langszij kunnen brengen, maar doelman Atam Koroglu redde bekwaam.

Na ruim een uur leek OFC het duel naar zich toe te trekken. Wederom was het Reda Kharchouch, volgend seizoen uitkomend voor de profs van Telstar, die zijn tweede maakte. Heel lang wist OFC de virtuele voorsprong niet te behouden want twintig minuten voor het einde maakte Fabian Korporaal na een fraaie aanval van de Hendrik Ido Ambachters gelijk.

Het duel leek af te stevenen op verlenging, ware het niet dat Nick Slotboom een ingestudeerde cornervariant in blessuretijd in de kruising schoot: 2-2. Daarmee plaatste ASWH zich voor de finale van de play-offs, waarin het uitkomt tegen FC Lienden.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie