dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieLast-minute aanwinsten voor MVV, FC Emmen en FC Dordrecht

Last-minute aanwinsten voor MVV, FC Emmen en FC Dordrecht

Een week voor de start van de Jupiler League draait de transfercarrousel snel. Vanmiddag maakten MVV, FC Emmen en FC Dordrecht versterkingen bekend.

Belgische verdediger voor MVV

MVV huurt verdediger Christophe Janssens dit seizoen van KRC Genk. De 19-jarige linkspoot van Belgische komaf stroomde dit kalenderjaar door naar de A-selectie van KRC Genk. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van onder meer Club Brugge.

Chacon
FC Emmen voegt Michael Chacón, afkomstig uit Emmen, toe aan haar selectie. De 23-jarige middenvelder zette vandaag zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2018, met een optie voor nog twee jaar. Chacon speelde afgelopen twee seizoenen voor FC Dordrecht.

Dubbelslag Dordt
FC Dordrecht sloeg vandaag zelfs een dubbelslag. Het contracteerde middenvelder Tom Rosenthal en de Braziliaan Bruno. Rosenthal (20) tekende een contract voor één seizoen en heeft de Belgisch-Israëlische nationaliteit. Hij is afkomstig uit de opleiding van Watford. Bruno Gonçalves Kischinevsky, voetbalnaam Bruno, is een aanvallende middenvelder van 23 jaar. De Braziliaan komt over van Madureira.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD