Volg ons

Eerste Divisie

Last-minute aanwinsten voor MVV, FC Emmen en FC Dordrecht

Last-minute aanwinsten voor MVV, FC Emmen en FC Dordrecht

Een week voor de start van de Jupiler League draait de transfercarrousel snel. Vanmiddag maakten MVV, FC Emmen en FC Dordrecht versterkingen bekend.

Belgische verdediger voor MVV

MVV huurt verdediger Christophe Janssens dit seizoen van KRC Genk. De 19-jarige linkspoot van Belgische komaf stroomde dit kalenderjaar door naar de A-selectie van KRC Genk. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van onder meer Club Brugge.

Chacon
FC Emmen voegt Michael Chacón, afkomstig uit Emmen, toe aan haar selectie. De 23-jarige middenvelder zette vandaag zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2018, met een optie voor nog twee jaar. Chacon speelde afgelopen twee seizoenen voor FC Dordrecht.

Dubbelslag Dordt
FC Dordrecht sloeg vandaag zelfs een dubbelslag. Het contracteerde middenvelder Tom Rosenthal en de Braziliaan Bruno. Rosenthal (20) tekende een contract voor één seizoen en heeft de Belgisch-Israëlische nationaliteit. Hij is afkomstig uit de opleiding van Watford. Bruno Gonçalves Kischinevsky, voetbalnaam Bruno, is een aanvallende middenvelder van 23 jaar. De Braziliaan komt over van Madureira.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie