Volg ons

Tweede Divisie

Lars Weistra annuleert overstap naar Katwijk

Lars Weistra annuleert overstap naar Katwijk

Lars Weistra ziet af van zijn overstap naar Katwijk. De 25-jarige middenvelder verkiest een carrière bij de Koninklijke Marine.

Weistra zou overkomen van Koninklijke HFC, waar hij behoorde tot de smaakmakers. Hij tekende in oktober een 2-jarig contract op de Krom. In overleg met de clubleiding van Katwijk is besloten de verbintenis te ontbinden. Katwijk heeft wel Danny van Haaren langer aan zich weten de binden. De 22-jarige middenvelder sloot vorig jaar aan bij Katwijk, maar beleefde vanwege een hardnekkige liesblessure een teleurstellend seizoen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie