Volg ons
Michael Lanting Spakenburg Wilshon Lima Barendrecht

Tweede Divisie

Lanting verlaat Spakenburg na vier seizoenen

Lanting verlaat Spakenburg na vier seizoenen

Michael Lanting zal na dit seizoen vertrekken bij Spakenburg. De inmiddels 32-jarige controlerende middenvelder heeft samen met de clubleiding van de Blauwen besloten om het aflopende contract niet meer te verlengen. Daarmee verkast hij na vier seizoenen.

Seizoenen van op en af

De voormalig speler van Hollandia, AFC en Achilles’29 kwam in 2013 naar De Westmaat. Zijn seizoenen waren op en af. In het eerste en derde seizoen was Lanting een vaste basiskracht en vorig seizoen onder Jochem Twisker droeg hij ook de aanvoerdersband. In de huidige campagne begon Lanting op de bank, maar knokte zich in de ploeg. Na de winterstop was hij opnieuw de beoogde aanvoerder, maar koos nieuwbakken trainer Arnold Klein verrassend genoeg voor Philip Ties. Lanting liet weten dat dit tegen het geluid was vanuit de spelersgroep.

Vertrek komt op gang

De gesprekken met de spelers zijn bij Spakenburg dit seizoen opvallend laat in gang gezet en inmiddels gaan er al flink wat spelers vertrekken. Richard Arends, Niels Buijtenhuis, Adi Draganovic en Salim Amerzgiou zullen elders gaan spelen, terwijl alleen Mike Ahrens en Philip Ties al hebben bijgetekend. Guido van Rijn komt daarnaast over van FC Lienden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie