zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLanting verlaat Spakenburg na vier seizoenen

Lanting verlaat Spakenburg na vier seizoenen

Michael Lanting zal na dit seizoen vertrekken bij Spakenburg. De inmiddels 32-jarige controlerende middenvelder heeft samen met de clubleiding van de Blauwen besloten om het aflopende contract niet meer te verlengen. Daarmee verkast hij na vier seizoenen.

Seizoenen van op en af

De voormalig speler van Hollandia, AFC en Achilles’29 kwam in 2013 naar De Westmaat. Zijn seizoenen waren op en af. In het eerste en derde seizoen was Lanting een vaste basiskracht en vorig seizoen onder Jochem Twisker droeg hij ook de aanvoerdersband. In de huidige campagne begon Lanting op de bank, maar knokte zich in de ploeg. Na de winterstop was hij opnieuw de beoogde aanvoerder, maar koos nieuwbakken trainer Arnold Klein verrassend genoeg voor Philip Ties. Lanting liet weten dat dit tegen het geluid was vanuit de spelersgroep.

Vertrek komt op gang

De gesprekken met de spelers zijn bij Spakenburg dit seizoen opvallend laat in gang gezet en inmiddels gaan er al flink wat spelers vertrekken. Richard Arends, Niels Buijtenhuis, Adi Draganovic en Salim Amerzgiou zullen elders gaan spelen, terwijl alleen Mike Ahrens en Philip Ties al hebben bijgetekend. Guido van Rijn komt daarnaast over van FC Lienden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD