Volg ons
Michael Lanting Spakenburg Wilshon Lima Barendrecht

Tweede Divisie

Lanting: “Twee dode spelmomenten kosten ons de kop”

Lanting: “Twee dode spelmomenten kosten ons de kop”

Michael Lanting kon na afloop van de wedstrijd tegen GVVV niet goed beseffen wat er gebeurd was. In de slotfase van de ontmoeting met de nummer twee van de Tweede Divisie werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Een vervelende middag voor Spakenburg, dat de punten momenteel hard nodig heeft.

Nooit weggeven

Na afloop van het duel verscheen Lanting voor de camera van FOX Sports. “Je mag hem nooit weggeven. Twee dode spelmomenten kosten ons de kop. We hebben de hele wedstrijd gedisciplineerd gespeeld. Niet het spel dat we willen spelen, maar in deze fase moeten we dit doen. Het is lullig dat we hem weer zo om de oren krijgen.”

Heel lelijk voetbal

Spakenburg had in de wedstrijd tegen GVVV niet veel te vertellen en loerde vooral op de counter. “Eigenlijk heel lelijk voetbal dat we gespeeld hebben vandaag. We zitten niet in de fase waarin we het spel gaan maken en waarin we risico nemen in ons spel. We moeten op zo’n manier spelen en dat hebben we vandaag goed gedaan. Alleen dan krijg je in de laatste tien minuten geloof ik twee om de oren. Penalty tegen, het had zomaar heel slecht af kunnen lopen”, aldus Lanting.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie