maandag, maart 1, 2021
Home Competities Tweede Divisie Lanting: "Twee dode spelmomenten kosten ons de kop"

Lanting: “Twee dode spelmomenten kosten ons de kop”

Michael Lanting kon na afloop van de wedstrijd tegen GVVV niet goed beseffen wat er gebeurd was. In de slotfase van de ontmoeting met de nummer twee van de Tweede Divisie werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Een vervelende middag voor Spakenburg, dat de punten momenteel hard nodig heeft.

- Advertentie -

Nooit weggeven

Na afloop van het duel verscheen Lanting voor de camera van FOX Sports. “Je mag hem nooit weggeven. Twee dode spelmomenten kosten ons de kop. We hebben de hele wedstrijd gedisciplineerd gespeeld. Niet het spel dat we willen spelen, maar in deze fase moeten we dit doen. Het is lullig dat we hem weer zo om de oren krijgen.”

Heel lelijk voetbal

Spakenburg had in de wedstrijd tegen GVVV niet veel te vertellen en loerde vooral op de counter. “Eigenlijk heel lelijk voetbal dat we gespeeld hebben vandaag. We zitten niet in de fase waarin we het spel gaan maken en waarin we risico nemen in ons spel. We moeten op zo’n manier spelen en dat hebben we vandaag goed gedaan. Alleen dan krijg je in de laatste tien minuten geloof ik twee om de oren. Penalty tegen, het had zomaar heel slecht af kunnen lopen”, aldus Lanting.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES