Volg ons
Michael Lanting Spakenburg Wilshon Lima Barendrecht

Tweede Divisie

Lanting: ‘Thuis met aanhang erachter moet het kunnen’

Lanting: ‘Thuis met aanhang erachter moet het kunnen’

Spakenburg leed woensdagavond een verrassende nederlaag bij Hercules. Middenvelder Michael Lanting viel daarbij op. De balafpakker was witheet na de 2-0: “Sommige jongens moeten zich afvragen of ze wel echt fit genoeg zijn om te spelen”, stelde hij na afloop kritisch.

“In zulke wedstrijden gaat het erom. In organisatorisch opzicht hebben we veel steken laten vallen. Gelukkig is het een tweeluik en ligt alles nog open. Thuis met de aanhang erachter zie ik nog wel mogelijkheden, maar dan moeten we niet allemaal maar wat doen, zoals vandaag na de eerste drinkpauze.”

“Voor de drinkpauze hadden we volledige grip. Daarna gaven we Hercules de touwtjes in handen. Dat is geen wonderploeg, maar wel een goed collectief met twee gevaarlijk snelle aanvallers. De 2-1 achterstand is in mijn ogen nog overbrugbaar.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie