dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieLanting (ONS Sneek): ‘Het was een lekkere wedstrijd voor Quick Boys denk...

Lanting (ONS Sneek): ‘Het was een lekkere wedstrijd voor Quick Boys denk ik’

ONS Sneek ging zaterdagmiddag op het eigen sportpark hard onderuit tegen Quick Boys (1-4). Michael Lanting, doelpuntenmaker voor de thuisclub, was zeer realistisch direct na afloop van de wedstrijd en constateerde dat zijn ploeg totaal geen aanspraak had gemaakt op iets meer dan een ruime nederlaag. 

Teleurstellend
,,Iedereen die het vandaag gezien heeft, ziet dat het een heel teleurstellende wedstrijd geweest is. Het was een lekkere wedstrijd voor Quick Boys denk ik, wij hebben het op alle fronten af laten weten vandaag. We hebben geen seconde aanspraak gemaakt op iets meer”, aldus tegenover de camera van Podium TV.

Beleving
ONS Sneek wist in de voorgaande speelronde nog te verrassen tegen VVOG waar men met drie punten het speelveld mocht verlaten, zaterdag tegen Quick Boys was alles anders volgens Lanting.  ,,Vandaag was de beleving gewoon niet goed. Als je ziet hoe we de vorige wedstrijd gespeeld hebben en wat voor een resultaat we dan boeken, dan was daar vandaag helemaal niets van terug te zien.”

Grote kans
ONS Sneek begon goed aan de wedstrijd en kreeg na vier minuten spelen een mooie kans om op voorsprong te komen. Curty Gonzalez wist deze echter niet te benutten.  ,,Maak je die dan wordt het natuurlijk een andere wedstrijd. We wilden beginnen met pressie. Dat zijn ballen die erin moeten en dat weet Curty ook, helaas valt die niet en volgens mij ligt hij dan vijf minuten later bij ons in het mandje. Daarna liepen we alleen nog maar achter de feiten aan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD