Volg ons

Tweede Divisie

Langerak: ‘Voor rust Spakenburg van kastje naar de muur gestuurd’

Langerak: ‘Voor rust Spakenburg van kastje naar de muur gestuurd’

Kozakken Boys verzuimde om Spakenburg voor rust al knock-out te spelen. Toch was debuterend coach Michel Langerak na afloop niet geheel ontevreden.

,,Het verliep zoals wij verwachtten, met volledig dominant spel van onze kant”, analyseerde Langerak tegenover het AD. ,,De manier van spelen en de gedachtegang daarachter hebben de jongens goed ingevuld. In de eerste helft werd Spakenburg van het kastje naar de muur gespeeld.”

Toch stonden de Werkendammers na 90 minuten met lege handen: ,,Het verschil werd gemaakt in de alertheid voor de goal”, vervolgde de coach. ,,Hoewel we het goed gedaan hebben, voelt deze nederlaag als een dreun. Maar wel één die je kunt opvangen. De spelopvatting was goed en op lange termijn komt dat eruit.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie