Volg ons

Tweede Divisie

Langerak: ‘Had wel het idee dat ze bij mij terecht zouden komen’

Langerak: ‘Had wel het idee dat ze bij mij terecht zouden komen’

In de zoektocht naar een trainer die Kozakken Boys weer in rustig vaarwater kan brengen kwamen de Werkendammers uit bij Michel Langerak. De 50-jarige coach had al eerder successen met de Boys.

In eerste instantie duurt de samenwerking tot de winterstop: ,,Ik heb er geen problemen mee om als tussenpaus te fungeren, maar de intentie is wel het tot het einde van het seizoen vol te maken”, reageert hij in het AD. Langerak was niet verrast dat Kozakken Boys bij hem uitkwam: ,,Je kunt het verrassend noemen, maar ik was vrij, ken de club en heb er successen gehad. Ik had dus wel het idee dat ze bij mij terecht zouden komen. Dit podium heeft volop aandacht en is dus ook goed voor mijzelf.”

Langerak ziet het bovendien als kans om zich als trainer te laten zien op een niveau dat hij ambieert: ,,Laten we eerst dit moment maar eens pakken, al steek ik niet onder stoelen of banken dat ik ambitieus ben en als trainer graag op dit niveau wil blijven acteren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie