Volg ons

Tweede Divisie

Langerak: ‘Balanceer tussen trots en teleurstelling’

Langerak: ‘Balanceer tussen trots en teleurstelling’

Kozakken Boys moest pas in blessuretijd buigen voor Vitesse. Zodoende stapten de Werkendammers met gemengde gevoelens van het veld.

,,Qua voetbal hebben we ons gerevancheerd”, sprak Kozakken Boys-coach Michel Langerak tegen het AD. ,,We hebben gedisciplineerd gespeeld en dat tweeënnegentig minuten volgehouden. Dat ene beslissende moment laten we de verkeerde speler aan de bal komen, degene met de beste trap, en hij schiet hem er in. Ik balanceer tussen trots en teleurstelling. Ik heb een ploeg gezien die in niets onderdeed voor de tegenstander en die ook pijn kon doen.”

Ahmed El Azzouti onderschreef die conclusie: ,,Omdat het na de eerste helft pas 0-1 was zijn we er in blijven geloven. Je merkte dat zij moedeloos werden. Na de 1-1 hoopten we in de verlenging meer druk vooruit te krijgen. Dan maakt een van hun betere spelers toch de 2-1. Ik ben trots op iedereen, maar baal ontzettend dat we verloren hebben.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie