maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlEerste DivisieClubsLangedijk: 'Naar Eagles gekomen om te promoveren'

Langedijk: ‘Naar Eagles gekomen om te promoveren’

Pieter Langedijk is één van de versterkingen die Go Ahead Eagles deze zomer haalde om zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar de Eredivisie. De vleugelspits heeft daar alle vertrouwen in, zegt hij in De Stentor.

Stadion is imponerend
,,Ik ben hier gekomen om te promoveren. Simpel. Deze club ademt voetbal, het stadion is imponerend. Ik speelde vorig jaar met RKC nog in de Adelaarshorst en we verloren met 1-0. Ik zei na die wedstrijd tegen mijn vader dat het me geweldig leek om hier ooit te spelen. Het publiek, er zijn nu al zesduizend seizoenkaarten verkocht, dat de ploeg kan opzwepen tot grootse daden… Als tegenstander ben je onder de indruk. Ik geloof erin dat we kunnen promoveren. Thuis alles winnen, uit tachtig procent van de potjes en we zijn kampioen.”

Top Jupiler League
Langedijk verdiende zijn transfer met een uitmuntend seizoen bij RKC Waalwijk, waar gij 27 goals maakte en 13 assists gaf. ,,Dat moet ik bij Go Ahead dus ook kunnen. Deze club is verder dan RKC en behoort tot de top van de Jupiler League.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD