Volg ons

Tweede Divisie

Landvreugd: ‘We kregen het publiek stil’

Landvreugd: ‘We kregen het publiek stil’

Hoewel Rijnsburgse Boys minimaal net zoveel kansen kreeg als AFC, gingen de Uien op de eigen Middelmors hard onderuit: 2-6. Na afloop was Uli Landvreugd dan ook zeer in zijn nopjes, terwijl Wilfred van Leeuwen zichtbaar er de pee in had.

,,Wij staan te verdedigen als niveautje onderbond. Dan krijg je deze goals tegen”, foeterde Van Leeuwen tegenover Omroep West. ,,Het was gewoon een lesje in effectiviteit. Als je de hele wedstrijd bekijkt waren wij de bovenliggende partij voetballend gezien, dan moet je gewoon voor staan maar dan sta je opeens 0-3 achter.”

Een hoofdrol was wederom weggelegd voor Raily Ignacio: ,,Daar kun je natuurlijk een boek overschrijven, die gozer. Je weet wat ‘ie kan en je weet wat ‘ie niet kan. Het is een fenomeen in beslissend zijn”, prees Van Leeuwen de aanvaller.

Zijn collega aan AFC-zijde sloot zich daarbij aan: ,,Raily is een fenomeen in de Tweede Divisie. Het is hartstikke mooi dat het publiek zo enthousiast is voor iemand van de tegenpartij. Hij werd met open armen ontvangen.” Landvreugd was ook lovend over de tegenstander: ,,Rijnsburg is een titelkandidaat: mooie grote club, de hele entourage, veel publiek. We kregen het publiek stil. Dat is prachtig.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie