zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLandvreugd verlengt bij AFC

Landvreugd verlengt bij AFC

Ulrich Landvreugd blijft ook volgend seizoen aan als trainer van AFC. Dat maakte de Amsterdamse club bekend op het traditionele jaardiner van de club, vrijdagavond.

Landvreugd is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer op Goed Genoeg, waar hij als speler reeds in het verleden actief was. Eerder werkte de oud-prof onder meer als assistent bij Barnet en als eindverantwoordelijke bij Eemdijk en Hooglanderveen. Onder zijn leiding presteert AFC dit seizoen uitmuntend. De Amsterdammers gaan niet alleen aan kop in de Tweede Divisie, maar spelen ook attractief en gedurfd voetbal. Afgelopen zaterdag werd ongelukkig de topper van IJsselmeervogels verloren: 2-3.

Naast Landvreugd maakte AFC ook bekend dat Patrick Zonneveld, Joey Potveer, Fouad Belarbi en Moiz da Silva de club trouw zullen blijven. Zodoende liggen reeds 13 spelers van de huidige selectie vast voor volgend seizoen. Zoals Voetbal247.nl reeds meldde zullen Vincent Weijl en Cody Claver deze winterstop worden toegevoegd aan de selectie van Landvreugd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD