zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLandvreugd kondigt vertrek aan bij AFC

Landvreugd kondigt vertrek aan bij AFC

Uli Landvreugd is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van AFC. De oefenmeester heeft de technische commissie van de Amsterdammers te kennen gegeven na dit seizoen te vertrekken.

,,Momenteel is Landvreugd bezig met het voltooien van de KNVB Cursus Coach Betaald Voetbal. Na dit seizoen wil hij invulling geven aan een volgende stap in zijn trainersloopbaan richting het betaalde voetbal”, schrijft AFC op haar website. De 49-jarige Amsterdammer is sinds de zomer van 2018 eindverantwoordelijk voor het eerste (zondag)elftal op Goed Genoeg.

Landvreugd is oud-speler van AFC én Ajax en was als trainer werkzaam als assistent bij het Engelse Barnet, Hooglanderveen, Eemdijk en De Dijk. Hij vestigde echter pas echt zijn naam als trainer bij AFC, waar hij in zijn eerste seizoen direct de titel in de Tweede Divisie pakte met een selectie vol karakters en uitgesproken persoonlijkheden.

,,Dit jaar is Landvreugd opnieuw vastberaden om mee te strijden voor de bovenste plaatsen I de Tweede Divisie en om zijn periode bij AFC met zijn team succesvol te beëindigen”, voegt AFC eraan toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD