Volg ons
john-lammers-vitesse

Tweede Divisie

Lammers woest: “Uitgescholden door assistent-scheidsrechter”

Lammers woest: “Uitgescholden door assistent-scheidsrechter”

Jong Vitesse-trainersduo John Lammers en Theo Janssen waren witheet na afloop van de wedstrijd tussen Katwijk en Jong Vitesse. Niet zo zeer over de 3-0-nederlaag, de coaches stelden uitgescholden te zijn door de assistent-scheidsrechter.

Onacceptabel en respectloos

“De grensrechter schold ons gewoon uit”, zegt Lammers in gesprek met TweedeDivisie.org. “Na een moment waarbij wij exact op de buitenspellijn stonden en daar op een normale manier zeiden dat hij het verkeerd zag, beet zo’n 22 of 23 jarige grensrechter ons toe: ‘Jullie moeten je bek houden’. Nou, dat vind ik gewoon onacceptabel en respectloos. Weet zo’n gastje wat Theo en ik voor het betaald voetbal hebben betekend? Als wij zoiets naar een scheidsrechter of zijn assistent roepen, dan worden we naar de tribune gestuurd en krijgen we een schorsing.”

Gewaarschuwd voor Susan

Lammers vond de 3-0 zege van Katwijk geflatteerd: “In de eerste 25 minuten was er niets aan de hand en kunnen we zelfs op 0-2 voorkomen”, stelt de Jong Vitesse-coach. “Het is erg zuur dat we een plan maken hoe we Katwijk willen bestrijden en nog gewaarschuwd hebben voor de loopacties van Susan. Bij de eerste beste keer dat hij in de 16 komt worden de afspraken niet nagekomen en kan hij de 1-0 maken. Daarnaast moeten wij gewoon scherper voor het doel zijn en beter met onze kansen omspringen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie