Volg ons
john-lammers-vitesse

Derde Divisie Zaterdag

Lammers verlaat Jong Vitesse, Van Dinteren naar Jong Almere City

Lammers verlaat Jong Vitesse, Van Dinteren naar Jong Almere City

Niet alleen de topamateurclubs zijn druk bezig hun selectie en staf in te vullen voor komend seizoen, ook de beloftenelftal kennen enkele mutaties. Zo vertrekt John Lammers als coach van Jong Vitesse en heeft Jong Almere City FC in Ivar van Dinteren een nieuwe trainer gevonden.

Onvoldoende serieus genomen

Lammers was 3,5 jaar actief bij de Arnhemmers. “Door verschillende omstandigheden is afgelopen seizoen niet geworden wat we ervan gehoopt hadden”, blikt de coach terug op de clubsite. Eerder uitte hij al kritiek dat hij het gevoel had dat het beloftenteam binnen Vitesse onvoldoende serieus werd genomen.

Van Dinteren volgt Koster op

Bij Jong Almere City volgt oud-prof Ivar van Dinteren deze zomer René Koster op. Koster gaat zich richten op de jeugdopleiding van de Almeerders. “Deze uitdaging kwam voorbij en past perfect in het plaatje. Ik hoop hier de volgende stap te kunnen zetten in mijn ontwikkeling als trainer”, stelt Van Dinteren op de site van Almere City FC. De voormalig coach van Daytona Dutch Lions (VS) krijgt Jason Oost als assistent. Oost besloot een punt achter zijn spelerscarrière te zetten na een moeizaam seizoen bij Quick Boys. Van Dinteren blijft overigens ook trainer van SDO uit Bussum.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag