woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLammers verlaat Jong Vitesse, Van Dinteren naar Jong Almere City

Lammers verlaat Jong Vitesse, Van Dinteren naar Jong Almere City

Niet alleen de topamateurclubs zijn druk bezig hun selectie en staf in te vullen voor komend seizoen, ook de beloftenelftal kennen enkele mutaties. Zo vertrekt John Lammers als coach van Jong Vitesse en heeft Jong Almere City FC in Ivar van Dinteren een nieuwe trainer gevonden.

Onvoldoende serieus genomen

Lammers was 3,5 jaar actief bij de Arnhemmers. “Door verschillende omstandigheden is afgelopen seizoen niet geworden wat we ervan gehoopt hadden”, blikt de coach terug op de clubsite. Eerder uitte hij al kritiek dat hij het gevoel had dat het beloftenteam binnen Vitesse onvoldoende serieus werd genomen.

Van Dinteren volgt Koster op

Bij Jong Almere City volgt oud-prof Ivar van Dinteren deze zomer René Koster op. Koster gaat zich richten op de jeugdopleiding van de Almeerders. “Deze uitdaging kwam voorbij en past perfect in het plaatje. Ik hoop hier de volgende stap te kunnen zetten in mijn ontwikkeling als trainer”, stelt Van Dinteren op de site van Almere City FC. De voormalig coach van Daytona Dutch Lions (VS) krijgt Jason Oost als assistent. Oost besloot een punt achter zijn spelerscarrière te zetten na een moeizaam seizoen bij Quick Boys. Van Dinteren blijft overigens ook trainer van SDO uit Bussum.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD