Volg ons
Soufiane Laghmouchi GVVV

Derde Divisie

Laghmouchi wisselt GVVV in voor TEC, Onyeike verkast van TEC naar VVSB

Laghmouchi wisselt GVVV in voor TEC, Onyeike verkast van TEC naar VVSB

Het is druk qua mutaties in de selectie van TEC voor volgend seizoen. De Tielse club neemt Soufiane Laghmouchi over van GVVV, terwijl Obi Onyeike juist sportpark de Lok verlaat om te gaan spelen voor VVSB.

Laghmouchi tekent bij TEC voor één seizoen. Eerder speelde de vleugelaanvaller voor het Zweedse AFC Eskilstuna, FC Volendam en FC Emmen.

Onyeike speelde sinds 2015 voor TEC. De 27-jarige verdediger stelt op de clubsite van VVSB: ,,VVSB is voor mij niet onbekend. Ik zag altijd al dat het voetbal goed leefde bij VVSB. Hiermee heb ik een leuke nieuwe uitdaging te pakken, die vanaf mijn woonplaats Zaandam en werk in Amsterdam ook beter te combineren valt.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie