Volg ons
Soufiane Laghmouchi GVVV

Tweede Divisie

Laghmouchi: “Ik wil me in de kijker spelen”

Laghmouchi: “Ik wil me in de kijker spelen”

Soufiane Laghmouchi is sinds afgelopen donderdag speler van GVVV. Na een avontuur bij het Zweedse AFC United Solna, na jarenlang in de Jupiler League te hebben bespeeld, is hij inmiddels neergestreken in Veenendaal en daar wil Laghmouchi hoe dan ook slagen.

In de kijker spelen

Natuurlijk had de 26-jarige aanvaller het liefst weer bij een profclub gespeeld, maar dat zat er nu even niet in voor hem en dus probeert hij het bij GVVV. “Ik heb de club de afgelopen weken gevolgd en zag ook dat ze het aanvallend lastig hadden, ook al ging het in begin wel goed. Ik wil me in de kijker spelen en doorslaggevend zijn met mijn creativiteit. Want creatief ben ik altijd wel geweest”, vertelde Laghmouchi op de clubsite.

Presteren staat voorop

Alles wijst erop dat GVVV niet het eindstation gaat zijn van Laghmouchi. “Het is voor mij een kwestie van presteren en dan zie ik wel waar het schip strandt. Natuurlijk heb ik de ambitie om terug te keren in het profvoetbal, maar dat moet ik wel laten zien. Ik heb er veel zin in”, besloot de aanvaller.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie