zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLaghmouchi: "Ik wil me in de kijker spelen"

Laghmouchi: “Ik wil me in de kijker spelen”

Soufiane Laghmouchi is sinds afgelopen donderdag speler van GVVV. Na een avontuur bij het Zweedse AFC United Solna, na jarenlang in de Jupiler League te hebben bespeeld, is hij inmiddels neergestreken in Veenendaal en daar wil Laghmouchi hoe dan ook slagen.

In de kijker spelen

Natuurlijk had de 26-jarige aanvaller het liefst weer bij een profclub gespeeld, maar dat zat er nu even niet in voor hem en dus probeert hij het bij GVVV. “Ik heb de club de afgelopen weken gevolgd en zag ook dat ze het aanvallend lastig hadden, ook al ging het in begin wel goed. Ik wil me in de kijker spelen en doorslaggevend zijn met mijn creativiteit. Want creatief ben ik altijd wel geweest”, vertelde Laghmouchi op de clubsite.

Presteren staat voorop

Alles wijst erop dat GVVV niet het eindstation gaat zijn van Laghmouchi. “Het is voor mij een kwestie van presteren en dan zie ik wel waar het schip strandt. Natuurlijk heb ik de ambitie om terug te keren in het profvoetbal, maar dat moet ik wel laten zien. Ik heb er veel zin in”, besloot de aanvaller.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD