maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLaatste Achilles'29-banneling aan de slag bij FC Lienden

Laatste Achilles’29-banneling aan de slag bij FC Lienden

Simon van Beers maakt de overstap van Achilles’29 naar FC Lienden. De sluitpost werd tijdens de winterstop uit de selectie van de club uit de Jupiler League gezet. Vandaag werd zijn contract in Groesbeek ontbonden, waarna hij tekende bij FC Lienden.

Van Beers als prof

Door van Achilles’29 over te stappen naar FC Lienden verlaat Van Beers ook het profvoetbal. Met FC Lienden zal hij in de Tweede Divisie uitkomen. Veel minuten in het betaalde voetbal maakte de sluitpost overigens niet. Voor Achilles’29 stond hij onder contract bij FC Den Bosch. Daar stond hij vier keer onder de lat in de Jupiler League. In de zomer van 2014 vertrok hij naar Achilles’29, maar daar moest hij altijd genoegen nemen met een reserverol. Eén keer verdedigde hij het doel van Achilles’29 in de Jupiler League en één keer in de KNVB beker. In beide gevallen was FC Twente de tegenstander. In de Jupiler League verloor hij met 0-1 van Jong FC Twente en in de beker met 1-3 van FC Twente. Bij FC Lienden gaat Van Beers de strijd aan met Jan Schimmel.

Uit de selectie gezet

Kort na de jaarwisseling werd bekend dat Van Beers met nog drie andere spelers uit de selectie was gezet. Die beslissing werd door de club genomen met het oog op de toekomst. Naast Van Beers werden ook Thijs Hendriks, Brian Boogers en Migiel Zeller teruggezet naar Jong Achilles’29. Die drie spelers vertrokken eerder deze maand al naar een andere club. Hendriks werd vastgelegd door Spakenburg, terwijl Boogers terugkeerde naar UNA en Zeller bij TEC tekende. De 22-jarige Van Beers heeft nu als laatste banneling dus een nieuwe club gevonden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD