Volg ons

Derde Divisie

Kyle Doesburg overweegt vertrek in winterstop bij Hoek

Kyle Doesburg overweegt vertrek in winterstop bij Hoek

Kyle Doesburg speelde dit seizoen nog geen minuut voor Hoek. Dat komt deels door blessures, maar de keren dat de aanvaller wel in de wedstrijdselectie zat, werd hem geen speeltijd gegund tijdens invalbeurten. Daardoor denkt de 31-jarige spits na over een vertrek in de winterstop.

,,Het is een beetje dubbel. Ik ben in de voorbereiding een paar keer geblesseerd geweest, waardoor ik best wat duels heb gemist. In de tweede oefenwedstrijd kneusde ik mijn voet, pas bij de voorlaatste oefenwedstrijd was ik terug. Dan weet je dat je nog niet wedstrijdfit bent en dat je bij de competitiestart niet gaat spelen. Daar moet je je naar schikken. Wat ik wel frustrerend vind, is dat ik nog niet ben ingevallen. Als je ziet dat de spits gewisseld wordt, maar dat een andere speler dan naar die positie wordt doorgeschoven, dat is vervelend. Het is een keuze van de coach, maar ik baal er wel van”, zegt hij in de PZC.

Mocht zijn situatie niet veranderen, dan is een vertrek aanstaande: ,,Zeker als mijn situatie niet verandert. Dan kan ik beter iets anders zoeken, want ik wil graag voetballen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie