zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKwartet nieuwe spelers voor Telstar

Kwartet nieuwe spelers voor Telstar

Telstar wist vrijdag Andries Jonker vast te leggen als hoofdtrainer en technisch directeur, daar bleef het op deze dag echter niet bij. De vereniging uit Velsen maakte op de officiële website de komst bekend van vier nieuwe spelers. Abdel Mounaim El Ouzzane, Zesp Swijghuisen Reigersberg, Sam Aarts en Roscello Vlijter dragen komend seizoen  het shirt van de Witte Leeuwen.

Doelman en spits
De 23-jarige El Ouazzane komt over van SC Cambuur waar de doelman het afgelopen seizoen vooral zijn wedstrijden speelde in het beloftenteam. In het verleden was hij onder andere actief in de jeugdopleiding van AZ en voor FC Groningen. Reigersberg is een negentienjarige spits die vorig seizoen actief was voor FC Utrecht.

AZ/Feyenoord
Aarts (20) is afkomstig van AZ. Hij speelde zijn wedstrijden in de jeugd en kwam door blessureleed niet verder dan het team voor spelers onder negentien jaar. De middenvelder speelde in het verleden ook wedstrijden voor vertegenwoordigende elftallen van Nederland. Vleugelspeler Vlijter (19) komt over van Feyenoord waar hij met het elftal voor spelers onder de negentien jaar net naast de titel greep.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD