Volg ons

Tweede Divisie

‘Kwalitatief geen verschil meer tussen de top Tweede Divisie en de nummers 12 – 18 Eerste Divisie’

‘Kwalitatief geen verschil meer tussen de top Tweede Divisie en de nummers 12 – 18 Eerste Divisie’

IJsselmeervogels en GVVV knikkerden midweeks respectievelijk FC Den Bosch en Helmond Sport uit het bekertoernooi. Gwaeron Stout verbaast zich echter over het feit dat media nog reppen over een ‘stunt’.

,,Ik vind het inderdaad verrassend dat dit nog steeds wordt benoemd als stunt”, stelt Stout in het AD. Hij legt uit: ,,Het is een stunt als een amateurclub wint van een eredivisieclub. Ik denk dat er kwalitatief geen verschil meer is tussen de top van de tweede divisie en de nummers twaalf tot en met achttien van de eerste divisie. Tachtig procent van de spelers in de tweede divisie kan in de eerste divisie mee. Ik heb zelf ook ooit bewust gekozen niet naar FC Den Bosch en FC Eindhoven te gaan.”

Qua loting heeft de spelmaker van de Vogels wel wat voorkeuren: ,,Geef mij maar weer een eerste divisieclub. Dan maken we weer een goede kans. Feyenoord-uit zou ook een heel mooie zijn.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie