maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersKursad Sürmeli verruilt FC Lienden voor De Treffers

Kursad Sürmeli verruilt FC Lienden voor De Treffers

Kursad Sürmeli voetbalt komend seizoen voor De Treffers. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Lienden, waar hij afgelopen winterstop bij aansloot.

Sterke punten
Daarvoor speelde Sürmeli 4,5 jaar voor Achilles ’29. ,,Sürmeli is een fysiek sterke controlerende middenvelder met veel loopvermogen. Het zoeken van de voetballende oplossing en het vooruit brengen van het spel zijn de sterke punten van Kursad”, prijst De Treffers haar meest recente aanwinst op de clubsite.

Ambitie
,,Als geboren Nijmegenaar ken ik De Treffers natuurlijk al heel lang en weet ik dat het al van oudsher een hele grote club is. Het gevoel tijdens de gesprekken was ook meteen goed en ik ben blij dat het daarna snel is afgehandeld”, reageert de controleur. Hij treft op sportpark Zuid drie oud-ploeggenoten bij Achilles: Boy van de Beek, Niek Versteegen en Niels Wouters. ,,Uiteindelijk zou ik terug willen naar de Jupiler League, ik heb hier namelijk al in gespeeld en ik wil natuurlijk het hoogst haalbare bereiken als voetballer. Voor De Treffers is dit ook positief omdat het hiermee laat zien dat het een springplank is voor voetballers”, aldus Sürmeli.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD