maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Kunst verlaat Be Quick 1887: ‘Ik kan van waarde zijn voor een...

Kunst verlaat Be Quick 1887: ‘Ik kan van waarde zijn voor een Tweede Divisie-club’’

Jorrit Kunst neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid als speler van Be Quick 1887. De ervaren verdediger verhuist vanwege zijn maatschappelijke carrière naar Amersfoort en hoopt komend seizoen aan de slag te gaan bij een nieuwe club in de Tweede Divisie. 

Verhuizing
,,Ik vertrek aan het einde van het seizoen bij Be Quick 1887. Dit omdat ik ga werken in Amsterdam en dan ook zal verhuizen naar Amersfoort. Op alle gebied is dit voor mij een mooie nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om weer op een wat hoger niveau mijn wedstrijden te kunnen spelen. Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten en ervaring in het voetbal van waarde kan zijn voor een team dat in de Tweede Divisie speelt al sluit ik zeker een leuke club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal ook  niet uit”, aldus Kunst tegenover Voetbal247.

WKE
De 29-jarige Kunst kwam van 2013 tot en met 2016 uit voor WKE, nadat de club verdween sloot hij aan bij zijn huidige club waarmee hij nu aan het strijden is om degradatie naar de Derde Divisie te voorkomen. ,,Ik heb echt een leuke tijd gehad bij Be Quick 1887. Ik kwam daar terecht nadat WKE failliet ging en ik op zoek moest naar een nieuwe club. In Groningen heb ik op bijna alle posities gespeeld in de defensie.”

Loopbaan
De verdediger kwam elf jaar uit in de jeugdopleiding van FC Groningen. In het seizoen 2010/2011 sloot hij aan bij de A-selectie. Vervolgens speelde hij zestig wedstrijden in de Jupiler League voor FC Emmen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD