vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Kuijt trekt kicksen weer aan bij Quick Boys'

‘Kuijt trekt kicksen weer aan bij Quick Boys’

Een opvallend gerucht in de wekelijkse rubriek van Omroep West-verslaggever Willem van Zuilen bij Voetbal in de Bollenstreek. De sportverslaggever heeft opgevangen dat Dirk Kuijt mogelijk toch weer zijn kicksen gaat aantrekken om bij Quick Boys te gaan spelen.

Stunt
Van Zuilen meldt: ,,Weet je wat voor gerucht ik hoorde, maandagmiddag? Dat ze bij Quick Boys niet uitsluiten dat Dirk Kuyt nog gaat spelen. Ik weet eigenlijk niet wat ik met dat gerucht moet, maar dan zit het de komende tijd afgeladen vol op Nieuw Zuid. Het zou een stunt zijn. Hij zou dan speler/trainer worden samen met Laurens Mouter. Nogmaals, het is een gerucht hè!”

Overschrijving

Kuijt is momenteel assistent-coach bij de Katwijkers in het kader van zijn ambitie om mogelijk een trainerscarrière te starten. Na zijn afscheid bij Feyenoord liet de oud-international zich voor de zekerheid al wel overschrijven naar Quick Boys, maar deed dat volgens de clubleiding om eventueel met vrienden in een lager elftal te kunnen voetballen. Een rentree in het eerste team van de club, waar hij aan het begin van zijn fraaie loopbaan in 1998 een overstap naar FC Utrecht verdiende, is tot dusverre altijd met klem tegengesproken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD