Volg ons
André Krul Spakenburg

Tweede Divisie

Krul: “Geen dood of de gladiolen-houding bij Spakenburg”

Krul: “Geen dood of de gladiolen-houding bij Spakenburg”

André Krul viel als doelman bij Spakenburg zaterdag weinig te verwijten, maar dat neemt niet weg dat de sluitpost zich zijn periode bij de Blauwen anders had voorgesteld: “Bij mijn komst naar Spakenburg, vertelde trainer Arnold Klein me dat ons nog veertien finales wachtten. Inmiddels hebben we er zes gespeeld en pas één gewonnen”, constateerde doelman André Krul na afloop.

Absolute wil

Hij baalde flink dat Spakenburg uitgerekend tegen Koninklijke HFC een 1-0 voorsprong weggaf. “Dit zijn de wedstrijden waarin je punten moet pakken”, weet Krul. “Maar ik zie bij ons niet de absolute wil om de tweede bal te winnen. Ik heb nooit het gevoel gehad tegen Koninklijke HFC dat het ‘de dood of de gladiolen’ was.”

Opportunistisch

Bovendien was Spakenburg vooraf gewaarschuwd voor het spel van de formatie van Ted Verdonkschot: “We wisten van te voren dat ze opportunistisch spelen. We hadden zelf de intentie om te voetballen, maar HFC zette ons compleet vast. Het is nu uithuilen en opnieuw beginnen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie