zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKrul: "Geen dood of de gladiolen-houding bij Spakenburg"

Krul: “Geen dood of de gladiolen-houding bij Spakenburg”

André Krul viel als doelman bij Spakenburg zaterdag weinig te verwijten, maar dat neemt niet weg dat de sluitpost zich zijn periode bij de Blauwen anders had voorgesteld: “Bij mijn komst naar Spakenburg, vertelde trainer Arnold Klein me dat ons nog veertien finales wachtten. Inmiddels hebben we er zes gespeeld en pas één gewonnen”, constateerde doelman André Krul na afloop.

Absolute wil

Hij baalde flink dat Spakenburg uitgerekend tegen Koninklijke HFC een 1-0 voorsprong weggaf. “Dit zijn de wedstrijden waarin je punten moet pakken”, weet Krul. “Maar ik zie bij ons niet de absolute wil om de tweede bal te winnen. Ik heb nooit het gevoel gehad tegen Koninklijke HFC dat het ‘de dood of de gladiolen’ was.”

Opportunistisch

Bovendien was Spakenburg vooraf gewaarschuwd voor het spel van de formatie van Ted Verdonkschot: “We wisten van te voren dat ze opportunistisch spelen. We hadden zelf de intentie om te voetballen, maar HFC zette ons compleet vast. Het is nu uithuilen en opnieuw beginnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD