dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKrul: "Dat is een fout van de scheidsrechter"

Krul: “Dat is een fout van de scheidsrechter”

André Krul baalde flink na afloop van de wedstrijd tegen UNA. De doelman van Spakenburg deed het helemaal niet verkeerd tegen de ploeg uit Veldhoven en redde de ene bal na de andere, maar een omstreden doelpunt in de vijfde minuut van de blessuretijd zorgde ervoor dat de ploeg na afloop toch met lege handen stond.

Handsbal

Een handsbal leverde UNA drie punten op. “Als het volgens de tv-beelden een handsbal is, dan ga ik daar vanuit”, vertelde Krul aan RTV Utrecht. “Iedereen bij ons heeft het ook gezien. Dus hands is hands. Dat is een fout van de scheidsrechter dan, dat is heel simpel. In de blessuretijd. Het is ons al vaker gebeurd en nu gebeurt het weer. We hadden hier een puntje moeten pakken, dan was je in ieder geval een punt boven UNA gebleven, die gaan nu over ons heen. Dat is jammer, maar het is niet anders. We hebben nog vier wedstrijden en moeten weer vooruit kijken straks, maar dit is wel heel vervelend.

UNA beter

Krul was wel van mening dat de tegenpartij sterker was. “Ik vond UNA wel de betere ploeg. In de eerste helft hebben we weinig kunnen uitrichten, omdat we de bal met de wind niet goed weg kregen. Tweede helft ging het voor mijn gevoel een beetje over en weer. Zij iets sterker, maar wij hebben zeker ook wat kansen gehad. Dus ik had het gevoel: wie scoort, die wint. Dat is uiteindelijk uitgekomen, alleen wel heel erg zuur dat hij in de laatste minuut nog valt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD