Volg ons
André Krul Spakenburg

Tweede Divisie

Krul: “Dat is een fout van de scheidsrechter”

Krul: “Dat is een fout van de scheidsrechter”

André Krul baalde flink na afloop van de wedstrijd tegen UNA. De doelman van Spakenburg deed het helemaal niet verkeerd tegen de ploeg uit Veldhoven en redde de ene bal na de andere, maar een omstreden doelpunt in de vijfde minuut van de blessuretijd zorgde ervoor dat de ploeg na afloop toch met lege handen stond.

Handsbal

Een handsbal leverde UNA drie punten op. “Als het volgens de tv-beelden een handsbal is, dan ga ik daar vanuit”, vertelde Krul aan RTV Utrecht. “Iedereen bij ons heeft het ook gezien. Dus hands is hands. Dat is een fout van de scheidsrechter dan, dat is heel simpel. In de blessuretijd. Het is ons al vaker gebeurd en nu gebeurt het weer. We hadden hier een puntje moeten pakken, dan was je in ieder geval een punt boven UNA gebleven, die gaan nu over ons heen. Dat is jammer, maar het is niet anders. We hebben nog vier wedstrijden en moeten weer vooruit kijken straks, maar dit is wel heel vervelend.

UNA beter

Krul was wel van mening dat de tegenpartij sterker was. “Ik vond UNA wel de betere ploeg. In de eerste helft hebben we weinig kunnen uitrichten, omdat we de bal met de wind niet goed weg kregen. Tweede helft ging het voor mijn gevoel een beetje over en weer. Zij iets sterker, maar wij hebben zeker ook wat kansen gehad. Dus ik had het gevoel: wie scoort, die wint. Dat is uiteindelijk uitgekomen, alleen wel heel erg zuur dat hij in de laatste minuut nog valt.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie