Volg ons
Eddy Boerhof HSC'21

Derde Divisie Zondag

Krappe zeges koplopers, dramatische start HSC’21

Krappe zeges koplopers, dramatische start HSC’21

HSC’21 liep promotie naar de Tweede Divisie mis door in een beslissingsduel te verliezen van UNA. In de Derde Divisie Zondag kent de Haaksbergse club inmiddels een dramatische start. Westlandia was nu te sterk met 1-0 door een goal van Remon van Bochoven.

Moeizame start voor gewezen Topklassers

Zo staat HSC’21 laatste met nog geen punt op de teller. Dat geldt ook voor Jong Achilles’29. De Groesbeekse beloften verloren nu van koploper Be Quick 1887, al was het minimaal (3-2). Ook HBS, jarenlang Topklasser, heeft pas één punt binnen. Bij JVC werd het 1-0 door een afstandsschot van Ilias Zaimi.

Kaars als fenomeen

Naast Be Quick 1887 hebben ook De Dijk en OJC Rosmalen nog de maximale score te pakken. De Dijk wist opnieuw te profiteren van fenomeen Dennis Kaars. Hij scoorde twee keer, voor Plet wat terug deed voor Hercules. Verder dan 1-2 kwam de Utrechtse ploeg niet. OJC Rosmalen kwam nog achter bij OFC, maar Sam van Doremalen (2) en Jaouad Chraou bogen de stand om.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag