donderdag, maart 4, 2021
Home Clubs De Graafschap Kraker tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles eindigt onbeslist

Kraker tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles eindigt onbeslist

In een meeslepend voetbalgevecht hebben De Graafschap en Go Ahead Eagles de punten gedeeld. In Doetinchem eindigde de kraker in 1-1.

- Advertentie -

Op een kolkende en zonovergoten Vijverberg probeerde De Graafschap met een furieuze start direct het publiek erachter te krijgen. Bijna had het een droomstart, maar een poging van Van Mieghem kon worden gered door Eagles-doelman Sonny Stevens. Enkele minuten later was ook El Jebli dichtbij de 1-0, maar tot een treffer leidde het opnieuw niet. Aan de andere kant was Joey Suk kansrijk, maar ditmaal was De Graafschap-doelman Bednarek alert. Kort voor rust moest hij eveneens handelend optreden bij een inzet van Werkhoven.

In blessuretijd van de eerste helft sloeg Eagles alsnog toe. Het was Pieter Langedijk die Bednarek verschalkte: 1-0. Na rust ging De Graafschap passioneel op jacht naar de gelijkmaker. Tutuarima was dichtbij, maar Stevens toonde opnieuw zijn waarde. Na een uur spelen kregen de Superboeren waar men zo naar zocht. Het was Sjoerd Ars die de gelijkmaker liet aantekenen: 1-1.

In het laatste half uur bleef het spel op en neer golven en kregen beide ploegen kansen op de volle winst, maar gescoord werd er niet meer. Met de puntendeling schieten beide teams echter weinig op. De achterstand op de kopgroep met Jong Ajax, Fortuna Sittard en NEC blijft immers substantieel.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES