maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKraay junior furieus: "Schandalig, scheids heeft het drie keer gezegd"

Kraay junior furieus: “Schandalig, scheids heeft het drie keer gezegd”

Hans Kraay junior ontplofte op ouderwetse manier in de slotfase van FC Lienden tegen VVSB. De regerend zondagkampioen verloor met 0-2 van VVSB en met name de blessuretijd schoot hem in het verkeerde keelgat. Of beter gezegd, het gebrek eraan. Scheidsrechter Van Herk telde vier minuten bij.

Gaan vervolg maar korter trainen

“Deze jongens hebben 28 minuten op de grond gelegen”, bromde Kraay jr na afloop tegenover Omroep Gelderland. “Er zijn in totaal maar acht minuten gespeeld in de tweede helft, dan kom je tot je stomme verbazing erachter dat er maar vier minuten blessuretijd bijkomen. Er hadden minimaal veertien minuten moeten bijkomen. Het is schandalig dat er dan maar vier minuten bijkomen. De scheids heeft drie keer gezegd: maak je geen zorgen Kraay, ik tel het er wel bij op. Dat gebeurde niet. We gaan in het vervolg korter trainen, want de wedstrijden zijn ook kort. In de Eredivisie spelen ze al twee keer 28 minuten aan officiële speeltijd, in de Tweede Divisie dus twee keer twaalf minuten.”

Verprutsen de kansen heel makkelijk

Toch vond de trainer wel dat zijn ploeg het zelf had laten gebeuren dat er werd verloren. “In de eerste helft heeft er maar één ploeg gevoetbald, dat waren wij. We kregen vier grote kansen, maar verprutsten ze ook wel heel makkelijk moet ik zeggen.” In de tweede helft sloeg VVSB twee keer toe. “We hebben het eerste kwartier nog aardig gespeeld. Op basis van het laatste half uur hebben we verdiend verloren, er waren van ons te veel mensen voor de bal.” FC Lienden staat na drie duels op vier punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD