Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

Kraay junior furieus: “Schandalig, scheids heeft het drie keer gezegd”

Kraay junior furieus: “Schandalig, scheids heeft het drie keer gezegd”

Hans Kraay junior ontplofte op ouderwetse manier in de slotfase van FC Lienden tegen VVSB. De regerend zondagkampioen verloor met 0-2 van VVSB en met name de blessuretijd schoot hem in het verkeerde keelgat. Of beter gezegd, het gebrek eraan. Scheidsrechter Van Herk telde vier minuten bij.

Gaan vervolg maar korter trainen

“Deze jongens hebben 28 minuten op de grond gelegen”, bromde Kraay jr na afloop tegenover Omroep Gelderland. “Er zijn in totaal maar acht minuten gespeeld in de tweede helft, dan kom je tot je stomme verbazing erachter dat er maar vier minuten blessuretijd bijkomen. Er hadden minimaal veertien minuten moeten bijkomen. Het is schandalig dat er dan maar vier minuten bijkomen. De scheids heeft drie keer gezegd: maak je geen zorgen Kraay, ik tel het er wel bij op. Dat gebeurde niet. We gaan in het vervolg korter trainen, want de wedstrijden zijn ook kort. In de Eredivisie spelen ze al twee keer 28 minuten aan officiële speeltijd, in de Tweede Divisie dus twee keer twaalf minuten.”

Verprutsen de kansen heel makkelijk

Toch vond de trainer wel dat zijn ploeg het zelf had laten gebeuren dat er werd verloren. “In de eerste helft heeft er maar één ploeg gevoetbald, dat waren wij. We kregen vier grote kansen, maar verprutsten ze ook wel heel makkelijk moet ik zeggen.” In de tweede helft sloeg VVSB twee keer toe. “We hebben het eerste kwartier nog aardig gespeeld. Op basis van het laatste half uur hebben we verdiend verloren, er waren van ons te veel mensen voor de bal.” FC Lienden staat na drie duels op vier punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie