Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

Kraay jr. maakt gehakt van KNVB: “Wat een competitie, het is lachwekkend”

Kraay jr. maakt gehakt van KNVB: “Wat een competitie, het is lachwekkend”

Hans Kraay jr. heeft helemaal niets met het concept van de Tweede Divisie. In gesprek met FOX Sports haalde de trainer van FC Lienden fors uit naar de structuur van de competitie. Alhoewel FC Lienden al 36 punten heeft, is het nog altijd niet veilig.

Lachwekkend

Kraay jr. heeft geen goed woord over voor de Tweede Divisie. “Dit is ons niveau, van de Tweede Divisie. Er is heel veel strijd en heel veel passie. Wij hebben 36 punten uit 26 wedstrijden en het is lachwekkend dat we daar nog niet veilig mee zijn. Het zit me ontzettend dwars. In de hele wereld doe je mee om Europees voetbal met 26 – 36. Hier moet je nog naar beneden kijken. Wat een competitie”, sprak de oefenmeester van FC Lienden zich vol verbazing uit.

Spanning

Volgens Vincent Schildkamp van FOX Sports heeft de KNVB wel spanning in de competitie gekregen. “Hartstikke leuk, allemaal negatieve spanning. John de Wolf met GVVV en Kozakken Boys die staan twee en derde, die spelen om niks”, vertelde Kraay jr., die niet het idee heeft dat er spoedig iets gaat veranderen met de Tweede Divisie. Al rekent hij er wel op dat Jong Feyenoord over een jaar instroomt in de Tweede Divisie. “Het is lachwekkend.”

Het complete interview met Hans Kraay jr.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie