dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKraay jr is assistent alweer kwijt bij FC Lienden

Kraay jr is assistent alweer kwijt bij FC Lienden

Hans Kraay junior moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Amper een maand in het seizoen is Marco Holster namelijk vertrokken bij FC Lienden. De regerend zondagkampioen maakt bekend dat Holster met onmiddellijke ingang is vertrokken uit de Betuwe.

Interpretatie van gemaakte afspraken

“Een verschil van interpretatie over de gemaakte afspraken met betrekking tot de voorwaarden waaronder de samenwerking tussen de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden en Marco Holster zou plaats vinden ligt ten grondslag aan dit besluit”, zo laat de technische commissie weten.

VVA’71

Voor Holster houdt dit in dat hij voor het tweede seizoen op rij slechts kortstondig actief was bij een club. De voormalig speler van Lienden werd in april aangesteld als de rechterhand van Kraay jr. De voormalig profvoetballer was in zijn eerste periode op De Abdijhof speler onder Kraay. Afgelopen jaren was Holster actief bij VVA’71. De club uit Achterberg ging echter een klein jaar geleden failliet, waardoor hij toen ook zonder club zat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD