Volg ons
Hans Kraay junior

Tweede Divisie

Kraay jr is assistent alweer kwijt bij FC Lienden

Kraay jr is assistent alweer kwijt bij FC Lienden

Hans Kraay junior moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Amper een maand in het seizoen is Marco Holster namelijk vertrokken bij FC Lienden. De regerend zondagkampioen maakt bekend dat Holster met onmiddellijke ingang is vertrokken uit de Betuwe.

Interpretatie van gemaakte afspraken

“Een verschil van interpretatie over de gemaakte afspraken met betrekking tot de voorwaarden waaronder de samenwerking tussen de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden en Marco Holster zou plaats vinden ligt ten grondslag aan dit besluit”, zo laat de technische commissie weten.

VVA’71

Voor Holster houdt dit in dat hij voor het tweede seizoen op rij slechts kortstondig actief was bij een club. De voormalig speler van Lienden werd in april aangesteld als de rechterhand van Kraay jr. De voormalig profvoetballer was in zijn eerste periode op De Abdijhof speler onder Kraay. Afgelopen jaren was Holster actief bij VVA’71. De club uit Achterberg ging echter een klein jaar geleden failliet, waardoor hij toen ook zonder club zat.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie