Volg ons

FC Lienden

Kraay: ‘Het leek helemaal nergens op’

Kraay: ‘Het leek helemaal nergens op’

Hans Kraay jr was absoluut niet te spreken over wat FC Lienden liet zien tegen Jong Sparta. De Betuwse ploeg ging met 1-3 kansloos onderuit.

Geen heerlijke dag
,,Ongekend, hoe wij hier hebben gevoetbald”, foetert Kraay in De Gelderlander. ,,Vorig seizoen hebben we veel punten gehaald tegen beloftenploegen, maar vandaag leek het nergens op. Jong Sparta kon doen wat het wilde. Maar in Lienden mogen ploegen helemaal geen heerlijke dag hebben. Wij moeten de tegenstander bij de strot grijpen. Niets van dat was vandaag het geval.”

Sorry
De oefenmeester excuseerde zich voor de belabberde prestatie voor eigen publiek: ,,Die mensen staan hier met windkracht veertien en bivakmutsen op naar ons te kijken. En dan schotelen wij ze dit voor. De supporters verdienen een grote sorry van de spelers en de technische staf. FC Lienden staat voor passie en strijd.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lienden